Eladó ház Örkény, 13.500.000 Ft, 144 négyzetméter
13.5 mFt
Örkény,
eladó ház
Méret:
144 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
6007437
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Örkény
Alapterület:
144 négyzetméter
Ár:
13.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8626263
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
2223
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Örkényben két házból és garázsból álló cirkó fűtéses 144 nm-es dupla komfortos jó állapotú családi ház 2223 négyzetméteres telken. Remek vétel azoknak, aki szeretik a sok zöldet, erdős jó levegőjű vidéket
A ház irányára 13,5 millió

A városi rangot kapott Örkény infrastruktúrája kiváló, Bp-től 45-50 km-re fekszik autópályán félóra, 40 perc a főváros.Városom az ország közepén helyezkedik el, ahol minden megtalálható, közintézmények, iskolák, óvoda, orvosi rendelő patika, rendőrség, Városháza, templomok, üzletek piac. Közlekedése kiváló úgy vasúton, mint Volánbusz járattal, itt még a gyorsjárat is megáll.A városka legnagyobb előnye más vidéki városokkal szemben, hogy garantáltan ár- és belvízmentes terület, földje kiváló, bármi megterem benne. Locsoláshoz fúrt kút rendelkezésre áll,cirkófűtése van és cserépkályhák is vannak mindkét házban. Műanyag redőnyös ablakok, ajtók.
A kertben kiépített kút locsoláshoz, a padlás beépíthető, és száraz homokos pince van a nagy ház alatt. A kisebbik ház vert falú, mely télen kellemes meleg, nyáron hűvös, a legideálisabb építési módban készült, ez a rész új tetőt kapott /lécezés, fólia cserép/ a konyha, fürdő, előszoba részen 5 cm külső szigetelés van.A házat két gázkazán /cirkó/ fűti, a kis házban a meleg vizet átfolyós elektromos vízmelegítővel ill. átfolyós csapteleppel oldottuk meg. A nagy házban a cirkó kazán adja a meleg vizet is. Fűtéskiegészítésként elektromos panel került beépítésre, melyet igény szerint külön ktg-gel ott hagyok. A kert üres, csak egy óriás diófa van benne, amelyik nagyon bő termésű, remek keresetkiegészítés. A város bármilyen vállalkozást szívesen fogad, mivel elég nagy területen fekszik, a lakosság örül minden megnyitott üzletnek. A háznak 3 bejárata van, kettő utcafronton egy a kert felé. A bejáratok előtt üvegezett veranda van.A ház befektetésnek is ideális, akár kiadásra is, elég nagy az igény, ebből plusz jövedelmet szerezhetnek.A két házban külön villany és vízóra is van, a gázóra is megoldható, így két külön lakás lehet belőle. A vasútállomás az utca végén található, 5-10 perces sétával, ellenkezőleg az 5-ös úton a Volán járatai, kb 10-15 perc séta. Rendes szomszédok, segítőkészek, fiatalokat építkezés, fűnyírás stb meg lehet kérni és jönnek segíteni. A közelben közért, de az ABC kb 5-10 percre, ahol zöldséges pékség, húsbolt italdiszkont virágbolt és a modern piac található.A buszmegállóval szemben építőáruház és fürdőszobaszalon található Aszfaltos utcák, kiépített járda és rengeteg zöld. Orvosi rendelő kb 10 perces séta, két háziorvos, fogászat, nőgyógyászat, gyermekorvos. 3 nagyobb város Kecskemét, Lajosmizse és Dabas 10-30 km-re. A Mercedes gyárba innen indul a busz és viszi a dolgozókat. Helyi járatok,melyek Táborfalva, Pusztavacs, Tatárszentgyörgy településeket is érintik.
Érdeklődés
A-A Admin
Az értékesítő:
A-A Admin
Czakó Ingatlaniroda
+3630-731-27-14
 
 
 
 
 
 
Küldés